www.solbacka.org
Välkommen
Om föreningen
Program
Lokalen
Bilder
Länkar
Sponsorer
Receptboken
Kontakta oss

Solbacka filmklubb , KLICKA HÄR FÖR ATT SE PROGRAMET.

Med filmklubben får vi tillgång till många fler filmer än med öppna visningar. Vi kommer att visa filmer av olika slag med hög kvalitet och som vi tror ska gillas av de flesta. Lämna gärna förslag på vad Du vill se!
Medlemskap i filmklubben kostar per person 300 kr för 2018. Det går också bra att lösa medlemsavgift för våren med 150 kr. Samma pris sedan för hösten.
Avgiften betalas in på Solbackas bankgiro 5898-6209. Ange Ditt namn och "filmklubb". Medlemskortet får Du vid första biobesöket.

PROGRAM våren 2018
Söndag 21 jan. kl. Tinker, tailor, soldier, spy
Snittbetyg 4,2 baserat på svenska recensioner. Filmatisering av John Le Carrés bästsäljare ”Mullvaden” i regi av Tomas Alfredson med Colin Firth, Benedict Cumber-batch. Aftonbladet skriver: En lågmäld bildfest som inte liknar något annat. Fantastiska skådespelare och en oemotståndlig stämning som perfekt fångar den pratiga spionvärlden.

Söndag 18 febr. kl. 18 Borg
med Sverrir Gudnason som Björn Borg, Stellan Skarsgård som Lennart Bergelin, Tuva Novotny som Mariana. DN skriver: Finalen i Wimbledon 1980 mellan ”Ice-Borg” och ”Superbrat” (John McEnroe) är förstås juvelen i kronan i den här extremt välgjorda nostalgifesten om de två tenniskungarna.

Torsdag 1 mars kl. 15 SPORTLOVSBIO
Öppen visning Film bestäms senare Entré 20 krSöndag 18 mars kl.18 Manchester-by-the-sea
Snittbetyg 4,4. DN (5) skriver: Lee (Casey Affleck) tvingas hem när hans bror dör och han får vårdnaden om sin 16-årige brorson. I den lilla kuststaden har alla en åsikt om vad som ledde till att Lee stack från stan. Sakta rullas hans liv upp. . Det är fruktansvärt bra: först vardagsscener som enaktare med fyndig dialog – och så filmens centrala tragedi.

Söndag 15 april kl. 18 Philomena
Snittbetyg 4,2. Philomena (Judi Dench) tvingades, i ett strikt religiöst Irland, att lämna bort den son hon födde som tonåring och som såldes till ett amerikanskt par. Ett kvarts sekel senare i en ny modern värld möter hon den cyniske journalisten Martin Sixsmith. I utbyte mot att han får en story till tidningen får hon hjälp med att söka efter den förlorade sonen.

Söndag 6 maj kl. 18 Film bestäms senare


Avgift för filmklubben 2018 : våren 150 kr eller helår 300 kr
Betala till vårt bg: 5898-6209 ange filmklubb på inbetalningen.

VÄLKOMNA
« Tillbaka
Solbacka filmklubb , KLICKA HÄR FÖR ATT SE PROGRAMET.
Välkommen att bli medlem i SOLBACKA FILMKLUBB!

Livsyoga
Livsyoga med Karin, start den 9 januari 2018

Lördag den 2 juni
Ölprovning

Slånkveckan vecka 30
Filmvisning

Skaffa egen hemsida ...med IQ